Must-have-urile pentru mașină: Ce trebuie să ai mereu în interiorul autoturismului tău

11.03.2024

Must-have-urile pentru mașină: Ce trebuie să ai mereu în interiorul autoturismului tău

A avea o mașină bine echipată vă poate face viața mult mai ușoară. Niciodată nu știți când puteți rămâne blocați într-un ambuteiaj neașteptat, aveți o pană de cauciuc într-o călătorie lungă sau pur și simplu vă dați seama că ați uitat acasă încărcătorul telefonului. A fi pregătiți pentru defecțiuni și inconveniente obișnuite vă poate economisi timp, bani și frustrare în viitor.

În plus, dacă încă nu dețineți o mașină și doriți să achiziționați una, puteți face acest lucru apelând la serviciile Mogo. Compania oferă finanțare pentru achiziționarea oricărui autoturism, indiferent de marcă sau an de fabricație. Pentru a afla suma pe care o puteți obține, puteți completa o cerere pe site-ul nostru.

Iată câteva articole care sunt utile să le aveți întotdeauna la îndemână în mașină.

Cabluri de pornire

Cabluri de pornire

Bateriile descărcate sunt una dintre cele mai frecvente probleme auto. Țineți un set de cabluri de pornire în portbagaj, astfel încât să puteți porni mașina dacă se descarcă bateria. Este de asemenea înțelept să vă asigurați că este cineva în jur care să vă poată ajuta cu o baterie de rezervă. 

Compresor/agent de etanșare pentru anvelope

Compresor auto

Chiar dacă verificați diligent presiunea din anvelope, penele și scurgerile pot apărea neașteptat. Un compresor de anvelope portabil, care are și agent de etanșare, vă poate ajuta să repornești rapid, fără să fie nevoie să schimbați cauciucul pe marginea drumului.

Trusă de prim ajutor

Trusă de prim ajutor

De la tăieturi și zgârieturi minore, până la accidente, având o trusă de prim ajutor în mașină poate trata problemele până când este disponibilă asistența medicală. Asigurați-vă că este complet echipată cu articole esențiale precum bandaje, comprese, șervețele antiseptice, unguent antibiotic etc.

Lanternă

Lanternă

Dacă vă se sting farurile noaptea sau trebuie să verificați sub capotă sau să schimbați un cauciuc pe întuneric, o lanternă poate face totul mai ușor. Alegeți una care este ușoară dar puternică. 

Pături

Pături

O pătură de urgență compactă nu ocupă mult spațiu, dar oferă căldură în caz că rămâneți blocați pe vreme rece. Poate fi folosită și ca o pătură improvizată pentru picnic în excursiile mai plăcute!

Lichid de parbriz

Lichid de parbriz

Rămânând fără lichid de parbriz poate părea o problemă minoră, dar a nu putea vedea clar în condiții meteo dificile sau în timp ce conduceți printre insecte poate fi extrem de periculos. Păstrați la îndemână lichid de parbriz pentru realimentare rapidă.

Există o mulțime de alte articole utile pe care le puteți păstra în mașină, precum batoane alimentare, prosoape de hârtie, unealtă multifuncțională, încărcătorul telefonului și multe altele. Personalizați trusa de urgență în funcție de nevoile și destinația dvs. O pregătire corespunzătoare face o mare diferență pentru liniștea dvs., indiferent unde vă duce drumul!