Vino în echipa noastră

Alătură-te echipei noastre

Mogo Moldova este locul unde poți fi tu însuți

NOI ÎI SPUNEM ELEWAY

Noi facem lucrurile în felul nostru
Noi îi spunem Eleway - înseamnă că, cu o cultură de startup și performanță corporatistă, suntem maturi, dar amuzanți.
Suntem deschiși, onești și umani. Da, suntem dornici de succes și dedicați muncii, dar știm, de asemenea, să ne sărbătorim victoriile și să ne bucurăm de momentele de satisfacție.

Noi credem că
Fiecare dintre noi are o mentalitate de proprietar de afacere, iar noi învățăm și creștem rapid ca indivizi și ca și companie - în primul an de la înființarea în Moldova, continuăm să creștem, iar acum avem o echipă talentată de profesioniști.

Echipa noastră este diversă
Suntem incluzivi, ne acceptăm și ne respectăm unii pe alții. Diversitatea noastră oferă posibilitatea de a învăța unii de la alții și de a crește împreună ca o echipă puternică. Alătură-te nouă - o să-ți plăcă să lucrezi într-un mediu colaborativ și nebirocratic, care este distractiv, dar stabil și durabil.

Cea mai bună echipă este aici

CULTURA NOASTRĂ

Posturi vacante-0
Posturi vacante-1
Posturi vacante-2
Posturi vacante-3
Posturi vacante-4
Posturi vacante-5
Posturi vacante-6
Posturi vacante-7
Posturi vacante-8
Posturi vacante-9
Posturi vacante-10
Posturi vacante-11

Valorile noastre ❤️

Tehnologie financiară pentru o mai bună mobilitate socială

Finanțare accesibilă în orice situație

Suntem aici pentru a vă ajuta să accesați finanțarea necesară pentru a vă îndeplini nevoile zilnice și visele mai mari. Înțelegerea problemelor din lumea reală ne ajută să oferim o abordare personalizată pentru fiecare situație, să găsim cea mai bună soluție și să acordăm finanțarea chiar și atunci când alții nu o pot face.

Ne preocupăm de confortul dumneavoastră în orice moment

Prețuim timpul dumneavoastră; prin urmare, asigurarea unui serviciu rapid și simplu este la fel de esențială pentru noi ca și menținerea unei comunicări deschise și umane, fie la fața locului, fie online. Suntem bucuroși să vă ajutăm pe tot parcursul procesului, începând chiar de la alegerea vehiculului potrivit, dacă nu aveți încă unul ales.

Finanțator de încredere pe care să te poți baza

Când vine vorba de finanțare, credem că fiabilitatea este totul, așa că ne pasă cu adevărat să oferim transparență, să respectăm legile și să ne asumăm responsabilitatea. Faptul că facem parte dintr-o companie internațională experimentată, stabilă și sustenabilă, pe lângă faptul că dispunem de expertiză locală, nu numai că ne ajută să oferim servicii bine testate, dar vă oferă și siguranța de a ști că suntem o companie în care puteți avea încredere în ceea ce privește finanțele dumneavoastră.

Avantaje și beneficii

Echipă inteligentă
Cultură deschisă a feedback-ului
Posibilități de învățare și dezvoltare
Impact rapid fără birocrație
Transparență în ceea ce privește rezultatele și obiectivele companiei
Bonus orientat spre rezultate
Sărbătorim victoriile
Mediu de lucru hibrid într-un birou modern
Program de lucru flexibil

Nu ai găsit postul vacant potrivit?

Scrie-ne despre tine și trimite CV-ul tău prin email

Trimite email