Credite nebancare online in Moldova

Credite nebancare online in Moldova

pana la 300.000 lei pentru orice necesitate

7 490.15 € lei
20 000 lei 300 000 lei
luni
18 60
Rata lunară
4 304.73 lei
214.95 €
de la/până la
5 646.30 lei
281.94 €
Spre deosebire de creditele oferite de bănci, nu ai nevoie de prea multe documente
Aprobare rapidă - completează aplicația online și noi îți răspundem în cel mai scurt timp
Flexibilitate - poți obține finanțare între 20.000 și 300.000 MDL pe o perioadă de la 18 la 60 de luni
Poți aplica și dacă te regăsești în baza de date a Biroului de Credit
Credite nebancare online garantat de o mașină

Credite nebancare online garantat de o mașină

Creditele nebancare fără adeverință de venit de la Mogo sunt o soluție avantajoasă, în condiții mult mai accesibile decât cele obținute de la bănci. Dacă aveți nevoie urgentă de bani, puteți primi de la 20.000 la 250.000 de lei, păstrându-ți în același timp dreptul de a-ți folosi mașina.

Procesul de acordare a finanțării este extrem de simplu. Completezi online formularul de pe site, noi îți analizăm solicitarea în 15 minute și poți obține un credit chiar și cu un istoric negativ, în maxim 24 de ore.

La MOGO, îți oferim credite nebancare pe termen lung online, care pot acoperi până la 100% din valoarea de piață a mașinii. În funcție de posibilitățile tale financiare, plătești împrumutul ușor, în rate lunare accesibile. Poți alege o durată a finanțării de maxim 60 de luni, în timp ce rata dobânzii este fixă pe toată durata contractului.

Cum să obții un credit nebancar către persoane fizice?

Recenziile clienților

Apreciem recenziile clienților noștri, deoarece împreună cu clienții noștri construim o cooperare pe termen lung bazată pe încredere reciprocă!

Formular recenzie:

Vă mulțumim că ne-ați împărtășit părerea, aceasta ne va ajuta să evaluăm serviciul actual și să-l îmbunătățim!

0 / 5
0/190
Avantajele creditelor online nebancare

Avantajele creditelor online nebancare

Cu +100.000 de clienți, MOGO este o companie financiară de top prezentă în peste 17 țări din Europa, Asia și Africa. Oferim clienților noștri credite urgente online și, în același timp, posibilitatea de a-și conduce mașina și după obținerea finanțării.

Procesul de aplicare este simplu și intuitiv. Completați un formular online, iar noi îți analizăm cererea rapid. În 24 de ore după ce ne-ai contactat, poți beneficia de sume cuprinse între 20.0000 și 300.000 MDL. În plus, te ajutăm cu rate lunare accesibile și rambursare flexibilă pe termen lung sau scurt,  modificarea duratei contractuale și a datei de plată, dar și achitarea anticipată totală sau parțială.

După aprobare, vino la sediile noastre din Chișinău sau Bălți pentru a semna actele și a lua bani pentru nevoi personale.

 

Abonează-te la noutăți

Fii primul care primește oferte speciale și noutăți!

Nu ați găsit ce căutați?

Faceți legătura cu noi și vă vom ajuta

sales