Credite nebancare online

Pentru orice necesitate
Credite nebancare online

Finanțare până la 300.000 lei cu aprobare rapidă

  • Spre deosebire de creditele oferite de bănci, nu ai nevoie de prea multe documente
  • Completează aplicația online și noi îți răspundem în cel mai scurt timp
  • Flexibilitate - poți obține finanțare între 20 000 și 300 000 lei pe o perioadă de la 18 la 60 de luni
Calculatorul de rate
lei
20 000300 000
luni
1860
0 lei
/Rata lunară

Credite nebancare online garantat de o mașină

Credite nebancare online garantat de o mașină

Credite nebancare online garantat de o mașină

Creditele nebancare fără adeverință de venit de la Mogo sunt o soluție avantajoasă, în condiții mult mai accesibile decât cele obținute de la bănci. Dacă nu ai un loc de muncă și ai nevoie urgent de bani, puteți primi de la 20 000 la 300 000 de lei, păstrându-ți în același timp dreptul de a-ți folosi mașina.

Procesul de acordare a finanțării este extrem de simplu. Completezi online formularul de pe site, noi îți analizăm solicitarea în 15 minute și poți obține un credit chiar și cu un istoric negativ, în maxim 24 de ore.

La MOGO, îți oferim credite nebancare pe termen lung online, care pot acoperi până la 100% din valoarea de piață a mașinii. În funcție de posibilitățile tale financiare, plătești împrumutul ușor, în rate lunare accesibile. Poți alege o durată a finanțării de maxim 60 de luni, în timp ce rata dobânzii este fixă pe toată durata contractului.

Cum să obții un credit nebancar către persoane fizice?

Avantajele creditelor online nebancare

Avantajele creditelor online nebancare

Avantajele creditelor online nebancare

Cu +100 000 de clienți, Mogo este o companie financiară de top prezentă în peste 14 țări din Europa, Asia și Africa. Oferim clienților noștri credite urgente online și, în același timp, posibilitatea de a-și conduce mașina și după obținerea finanțării. În plus, oferim și posibilitatea de a beneficia de un credit fara lucru oficial, astfel încât să poți obține finanțare fără să fii nevoit să prezinți un contract de muncă sau alte documente de venit lunar. Documentele necesare sunt doar buletinul de identitate și permisul de conducere.

Procesul de aplicare este simplu și intuitiv. Completați un formular online, iar noi îți analizăm cererea rapid. În 24 de ore după ce ne-ai contactat, poți beneficia de sume cuprinse între 20 000 și 300 000 lei. În plus, te ajutăm cu rate lunare accesibile și rambursare flexibilă pe termen lung sau scurt, modificarea duratei contractuale și a datei de plată, dar și achitarea anticipată totală sau parțială.

După aprobare, vino la sediile noastre din Chișinău sau Bălți pentru a semna actele și a lua bani pentru nevoi personale. 

Abonează-te la noutăți

Fii primul care primește oferte speciale și noutăți!