Mașina lunii octombrie, la Mogo: Reduceri de până la 600 de euro din comisionul de credit, pentru orice model Opel

25.10.2021

Mașina lunii octombrie, la Mogo: Reduceri de până la 600 de euro din comisionul de credit, pentru orice model Opel

Dacă tot ți-ai propus să cumperi o mașină, trebuie să afli că în octombrie ai un motiv în plus să examinezi oferta Mogo. Doar în luna curentă poți cumpăra orice model marca Opel cu o reducere de până la 600 de euro din comisionul de credit, dacă decizi să iei un împrumut auto de la Mogo. Reducerea va fi calculată din suma împrumutată, astfel încât să achiți rate mai mici. 

În ce privește alegerea mașinii, ești liber să decizi singur modelul și locul de unde o cumperi. Însă, dacă nu știi care e modelul ce ți le potrivește, îți recomandăm să vizitezi acest portal online, unde poți alege automobilul care îți place.

Dacă, totuși, vrei să mergi fizic la partenerii Mogo – piețele de automobile second hand de la noi din țară, accesează aici adresele lor.

Iar pentru ca decizia ta să fie una mai ușoară, îți prezentăm mai jos un top al celor mai populare modele Opel de la noi din țară.

Opel Astra 

Majoritatea modelelor Astra de pe piaţa locală au o vechime între 10 şi 15 ani. Rămân atractive pentru raportul bun preţ/calitate. Un Astra de 10 ani costă în medie 5000-6000 de euro şi poate fi găsit tocmai în şapte variante de caroserie şi 12 motoare (între 90 şi 240 cai putere).

Deşi fac parte din familia maşinilor compacte, varietatea mare de caroserii o face atractivă pentru toate vârstele. Statisticile arată că tinerii preferă, în mare parte, modelul hatchback sau sedan. Iar varianta break este preferata familiilor, datorită portbagajului generos.

La capitolul dotări, penultima generaţie Astra (anii de producţie 2009-2015) surprinde plăcut cu tehnologiile sale. Sistemul Opel Eye recunoaşte indicatoarele rutiere şi informează şoferul referitor la limitele de viteză şi efectuarea depăşirilor. De asemenea, acesta avertizează şoferii privind pericolul de a părăsi banda de circulaţie şi asigură o iluminare foarte bună în viraje.

Opel Zafira

Mai multe clasamente, făcute de experţi din întreaga lume, include Opel Zafira în top 10 cele mai bune maşini pentru familie. Este cu 7 locuri, dar ideală pentru o călătorie confortabilă pentru patru adulți şi trei copii. Din 2011, Opel a început şi producţia de Zafira cu instalaţie de gaz, aşa că acest model poate fi considerat unul universal – atât pentru călătoriile lungi, cât şi pentru oraş datorită cheltuielilor mai mici pentru carburanţi.

În Republica Moldova, la mâna a doua, găsim toată gama Zafira. Doar că trebuie să cântărești bine decizia de a lua o mașină prea veche. Sfatul specialiştilor este să eviţi primele modele. Un Zafira produs la începutul anilor 2000 poate fi cumpărat şi cu trei mii de euro, dar investiţia ulterioară ar putea depăşi valoarea achiziţiei. Pentru o siguranţă mai mare, ar fi bine să alegi unul dintre modele produse după anii 2010. Preţul lor porneşte de la 5500 de euro. 

Opel Insignia

Este unul dintre cele mai noi modele Opel. Producţia Insignia a început în 2008 iar scopul era să ofere ceva mai mult spaţiu şi confort decât modelul Astra. Este căutată de tineri şi pentru senzaţii tari. Majoritatea veriunilor Insignia au sub capotă motoare de 2 litri. Unele sunt biturbo şi cu tracţiune integrală. 

Scaunele ergonomice, sistemul de infotaiment, motorul puternic, toate aceste aspecte te fac să te simţi ca într-un bolid de lux, doar că unul cu mult mai accesibil. Pe piaţa locală găsim atât versiunea sedan, cât şi break. Prima generație Insignia poate fi cumpărată deja şi cu 6000 de euro. Cu 8000 de euro poți deveni posesorul unui Insignia de zece ani, gata să te servească încă mulţi ani dacă ai grijă să-i asiguri o mentenanţă ca la carte.  

Mai multe detalii despre Oferta “Mașina Lunii Octombrie”, care este Opel, afli în orice oficiu Mogo, sau la numărul de telefon – 022 802 828.

Articole similare

Must-have-urile pentru mașină: Ce trebuie să ai mereu în interiorul autoturismului tău

11.03.2024

Cât de des ar trebui să schimbi uleiul de motor?

04.03.2024

Cum să conduci o mașină în condiții de vânt puternic

13.02.2024