Luni - Vineri: 8:30-17:30

Sambata - Duminica: Zile libere

Ce este Leasingul?

 
Leasing Auto - Leasingul auto este un serviciu financiar care vă permite nu numai să utilizați rapid mașina aleasă, ci și ulterior să deveniți proprietarul său complet. În acest caz, nu trebuie să plătiți imediat costul integral al mașinii.

În tranzacție sunt implicate două parți: compania de leasing MOGO - locatorul și clientul - locatarul. Compania cumpără mașina aleasă de client și îi oferă mașina pentru utilizare. La sfârșitul contractului, clientul devine proprietarul integral al mașinii.

Plata serviciului se efectuează în fiecare lună de la un an la câțiva ani. MOGO încheie un Contract pe o perioadă de până la 7 ani - aceasta este o ofertă unică pe piața din Moldova. Cu cât termenul este mai lung, cu atât plățile lunare sunt mai scăzute, dar costul total al serviciilor de leasing auto este mai mare.

 
 

Cum funcționează leasingul auto?

Găsiți automobilul de marca si anul dorit.
Depuneți o cerere. La Mogo veți primi răspuns în 15 minute.
Semnați un contract în unul din oficiile Mogo în Chișinău sau Bălți.
Compania va procura o mașină și o va da pentru utilizare.

Condițiile de leasing Auto

Pașaport, permis de conducere, vârsta de la 21 de ani, costul unei mașini nu trebuie să depășească valoarea plății primei rate și valoarea finanțării de la compania de leasing.
Este suficient să depui o cerere și după aprobarea acesteia să închei un Contract cu compania de leasing. Cererea poate fi trimisă pe site. Ea va fi examinată în termen de 15 minute.
Pentru a semna documentele trebuie să vizitați biroul MOGO.
Reprezentanțele MOGO sunt deschise la Chișinău și Bălți.

Termenul leasingului auto și plata lunară

Contractul este încheiat pe o perioadă de la 12 până la 84 de luni. Suma plăților lunare depinde de durata Contractului. Cu cît termenul este mai lung, cu atât plățile sunt mai mici și cu atât este mai mare plata totală a leasingului. Clientul stabilește condițiile care îi sunt confortabile. Este posibilă rambursarea anticipată a leasingului.

Beneficiile leasingului auto

Viteza. Aceasta se aplică atât la prelucrarea cererii, cât și a începerii utilizării mașinii. Cooperând cu MOGO, puteți conduce o mașină deja în ziua în care solicitați un serviciu de leasing auto.
Loialitate. Pentru contract este necesar doar un  document - buletin de identitate. Situația veniturilor, istoricul creditului, disponibilitatea garanției nu sunt importante .

Încheierea Contractului

Rambursarea leasingului are loc lunar în rate egale. Întreaga sumă a datoriei este împărțită pe durata contractului.
Calculatorul MOGO arată clar cât trebuie să plătiți pentru pentru perioadă diferită  și valoare a finanțării.
Este posibilă modificarea condițiilor contractuale  atunci când se ajunge la un acord comun: rambursarea anticipată a datoriei sau o creștere a termenului de finanțare. Această din urmă opțiune este utilizată de compania de leasing în cazuri excepționale.

Înmatricularea automobilului

Cumpărarea unei mașini în leasing presupune că până la achitarea integrală a datoriei, mașina va rămâne în proprietatea locatorului - organizația care oferă serviciul financiar.