Vreau Mașina!

Ce este "Creditul Auto"

 

Daca doresti sa achizitionezi o masina si nu dispui de toata suma necesara, dar bancile, posibil, te refuza in acoradrea creditului sau solicita prea mult timp pentru un raspuns si prea multe documente - Mogo va fi un partener util pentru tine.

 

Noi te oferim 2 soluții de achizitionare masinii in rate:

  • Credit cu Garantie Auto. Conform contractului de credit, automobilul se inmatriculeaza pe Client si se gajeaza pe perioada finantarii.
  • Leasing financiar. Conform contractului de leasing, Locatorul Mogo procura orice masina aleasa de tine si se obliga sa ti-o dea in arenda pe termen lung cu dreptul de rascumparare dupa finalizarea termenului contractului de leasing.

 

Noi vom analiza cererea ta si vom determina suma maxima a 

finatarii reiesind din valoarea automobilului precum si din suma venitului tau, de aceia procesul de aprobare va fi cu mult mai simplu, decit la banci, si tu vei putea conduce masina ta intr-aceiasi zi.

 

Cum functioneaza leasing auto

 

Ai ales masina dorita

Alege suma si termenul finantarii

Completeaza cererea si primesti raspunsul

Semneaza contractul in filiala din apropiere

 

Conditiile finantarii masinii:

Să ai vârsta peste 21 de ani

Ai ales masina dorita

Ai buletinul de identitate valid

Vom analiza cererea ta:

Timp de 15 minute

Cu orice sursa de venit

Cu orice istorie creditara

Conditiile finantarii cu garantie auto

 

Să ai vârsta peste 21 de ani
Ai ales masina dorita
Ai buletinul de identitate valid

Cum pot aplica pentru un credit sau leasing auto?

Pe pagina noastră web

Accesați pagina noastră https://www.mogo.md/finantare-auto și completați cererea.

Prin telefon

Apelați la numărul (022) 80 28 28, și unul dintre operatorii noștri va completa cererea ta.

Personal

Vizitați una dintre filialele noastre și completați cererea personal.

Identificarea celei mai bune metode de finanțare masinii

Evaluarea automobilului

În urma unei evaluari gratuite, poți afla valoarea de piață a automobilului ales. MOGO îți poate oferi o finanțare de pina la 90% din valoarea de piata a automobilului (pina la 200.000 lei).

Calculator rate

Calculatorul nostru iti permite sa estimezi plata lunara bazata pe un termen (pina la 84 de luni) si valoarea finanțarii selectate de tine.

Rambursarea creditului

Vei primi o notificare prin SMS și e-mail la dată scadentă a ratei, astfel încât nu va trebui să îți faci griji dacă uiți să transferi plata.
Poți rambursa anticipat suma integrală înainte de termenul stabilit prin contract și vei economisi dobândă. Specialiștii nostri de servicii clienti te vor ajuta să găsești cele mai potrivite modalități de rambursare.
Dacă dorești să faci orice modificări la graficul de rambursare, nu ezita să contactezi specialiștii noștri de servicii clienți la (022) 80 28 28 sau prin info@mogo.md.

Rambursarea anticipata

In cazul Creditului Automobilul se gajeaza pe toata perioada de finantare. Dupa achitarea integrala a creditului gajul se anuleaza.
In cazul Leasing-ului financiar Automobilul va deveni proprietatea ta dupa achitarea integrala a leasing-ului. Vei primi, de asemenea, o confirmare a lichidării datoriei.

Suport pentru clienți:

Luni - Vineri: 08:30-17:30
Sambata - Duminica: Zile libere