Leasing Auto

Ce este "Leasing Auto"

 

Daca doresti sa achizitionezi o masina si nu dispui de toata suma necesara, dar bancile, posibil, te refuza in acoradrea creditului sau solicita prea mult timp pentru un raspuns si prea multe documente - Mogo va fi un partener util pentru tine.

 

Contractul de leasing este o solutie de achizitionare a masinii in rate. Conform contractului, Locatorul Mogo procura orice masina aleasa de tine si se obliga sa ti-o dea in arenda pe termen lung cu dreptul de rascumparare dupa finalizarea termenului contractului de leasing.

 

Noi vom analiza cererea ta si vom determina suma maxima a imprumutului reiesind din valoarea automobilului finantat si nu din suma confirmata a salariului tau, de aceia procesul de aprobare va fi cu mult mai simplu, decit la banci, si tu vei putea conduce masina noua intr-aceiasi zi.

Cum functioneaza leasing auto

 

Ai ales masina dorita

Alege suma si termenul finantarii

Completati cererea si primiti raspunsul

Semnati contractul in filiala din apropiere

 

Conditiile imprumutului:

Ai 21 ani

Ai ales masina dorita

Ai buletinul de identitate valid

Vom analiza cererea ta:

Timp de 15 minute

Cu orice sursa de venit

Cu orice istorie creditara

Conditiile imprumutului leasing auto

 

Să ai vârsta peste 21 de ani
Ai ales masina dorita
Ai buletinul de identitate valid

Cum pot aplica pentru un împrumut?

Pe pagina noastră web

Accesați pagina noastră https://www.mogo.md/finantare-auto și completați cererea.

Prin telefon

Apelați la numărul (022) 80 28 28, și unul dintre operatorii noștri va completa cererea ta.

Personal

Vizitați una dintre filialele noastre și completați cererea personal.

Identificarea celui mai bun împrumut pentru nevoile tale

Evaluarea mașinii

În urma unei evaluari gratuite, poți afla valoarea de piață a mașinii alese. MOGO îți poate oferi o finanțare de până la 75% din valoarea de piață a mașinii (până la 200.000 lei).

Calculator rate

Calculatorul noastru de rate îți permite să vezi estimarea plății lunare bazate pe termen (până la 84 de luni) și valoarea finanțării selectate de tine.

Rambursarea împrumutului

Vei primi o notificare prin SMS și e-mail la dată scadentă a ratei, astfel încât nu va trebui să îți faci griji dacă uiți să transferi plata.
Poți rambursa anticipat suma integrală înainte de termenul stabilit prin contract și vei economisi dobândă. Specialiștii nostri de servicii clienti te vor ajuta să găsești cele mai potrivite modalități de rambursare.
Dacă dorești să faci orice modificări la graficul de rambursare, nu ezita să contactezi specialiștii noștri de servicii clienți la (022) 80 28 28 sau prin info@mogo.md.

Imprumutul a fost rambursat integral

Pe toata perioada contractului dreptul de proprietate asupra masinii apartine Mogo Loans SRL. Dupa achitarea integrala a finantarii masina va deveni proprietatea ta.

Suport pentru clienți:

Luni - Vineri: 08:30-17:30
Sambata - Duminica: Zile libere