Luni - Vineri: 8:30-17:30

Sambata - Duminica: Zile libere

Ce este creditul auto?


Credit auto - o opțiune pentru a finanța procurarea unei mașini, atunci când mașina cumpărată acționează ca gaj al banilor împrumutați. Mașina aparține clientului din momentul procurării, dar drepturile sale sunt grevate înainte de expirarea contractului de împrumut.

MOGO oferă opțiuni de creditare convenabile pentru mașinile de orice marcă și an de fabricație. Pentru înregistrarea contractului sunt suficiente două documente: buletin de identitate și un permis de conducere. Procedura este simplificată și nu necesită confirmarea veniturilor și a istoricului creditului. MOGO nu insistă asupra asigurării CASCO.

Mașina potrivită poate fi aleasă de client sau să contacteze compania care oferă credit.
 

Cum să obțineți un credit auto de la MOGO?

Alegeți o mașină sau apelați la MOGO pentru ajutor.
Lasă o solicitare pe site și așteaptă un răspuns 15 minute.
Semnați contractul la una dintre reprezentanțile MOGO din Chișinău sau Bălți.
Deveniți proprietarul mașinii și bucurați-vă de conducere!

Condițiile de creditare auto

Pentru a solicita un împrumut este necesar și suficient să aveți buletin moldovenesc și permis de conducere valabil. În momentul depunerii cererii, solicitantul trebuie să aibă cel puțin 21 de ani.

Cum să obții un împrumut?

Pentru a solicita un împrumut auto, trebuie să depuneți cererea completând formularul de pe site-ul MOGO. Cererea va prelucrată și, în cazul unei decizii pozitive, va fi necesar să vă apropiați la biroul companiei. Birourile sunt situate în Bălți și Chișinău. Trebuie să luați cu dvs. un buletinul moldovenesc și permisul de conducere.

Termenul creditului auto și plata lunară

Fiecare companie are propriile sale condiții. De obicei, acestea se caracterizează prin perioada maximă de valabilitate a acordului dintre client și creditor. MOGO oferă clienților să plătească datoria timp de 7 ani. Valoarea plăților lunare se calculează individual. Rambursarea anticipată a împrumutului este posibilă fără plata dobânzilor viitoare.

Beneficiile împrumutului auto

Dreptul de proprietate. Mașina cumpărată devine imediat proprietatea clientului, spre deosebire de leasing, unde până la sfârșitul contractului proprietarul este compania de leasing.
Prelucrarea rapidă a cererii. Veți primi un răspuns la cerere în câteva minute, toate documentele necesare pot fi semnate în ziua solicitării unui împrumut.
Cerințe minime. Pentru prelucrare este suficient doar sa aveti un buletinul de identitate. Solicitantul trebuie să aibă cel puțin 21 de ani.

Încheierea contractului

Datoria este rambursată lunar pe toată perioada contractului de credit auto. Clientul plătește creditul cu un program de rambursare după principiul anualității, în care valoarea plăților lunare va fi aceeași. De asemenea, este posibilă amânarea plății și rambursarea anticipată a creditului. Ambele opțiuni sunt analizate în mod individual.

Înregistrarea automobilului

Proprietarul mașinii este clientul. Prin urmare, el ar trebui să se ocupe de înmatricularea vehiculului. Proprietarul mașinii trebuie să contacteze unul dintre departamentele de înregistrare a transportului în timpul stabilit.

În mod similar, sunt soluționate întrebările privind obținerea asigurării și raportulului tehnic al vehiculului. Costurile tuturor celor menționate mai sus nu sunt incluse în valoarea creditului.